​Nyt betontag: Et holdbart tag
​designet til det danske vejr​

Taglægning i højeste kvalitet

Hvis det er blevet tid til at få lagt et nyt tag på huset eller erhvervsbygningen, så står vores tømrer hos Østjysk Tagbyg ApS klar til at udføre arbejdet. Vi er specialister inden for tagarbejde og udskiftning af tag, og vi kan blandt andet lægge et nyt betontag på din bygning. Vi sørger for en holdbar totalløsning af højeste kvalitet, når vi arbejder med udskiftning af betontag.

Vores virksomhed holder til i Galten. Herfra kører vi blandt andet ud til tagopgaver for både private og erhverv i Randers, Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Aarhus og omegn samt i hele det øvrige Østjylland. Skal vi også komme forbi dig og lægge nyt betontag?

5 fordele ved udskiftning af betontag

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et nyt betontag eller et andet tagmateriale, såsom tegl eller eternit? Nedenfor har vi samlet en oversigt over 5 konkrete fordele ved at vælge et tag i beton:

  1. Du får et utroligt holdbart tag med en levetid på op til 50 år
  2. Du får et tag, der er produceret til de danske forhold og det danske vejr
  3. Du får et tag, der beholder sit udseende i rigtig mange år
  4. Du får et stærkt og naturligt tag
  5. Du får et nyt tag til en billig pris sammenlignet med for eksempel tegl​

Vi står klar med fyldestgørende rådgivning om valg af tagmateriale

Det er utroligt vigtigt for os, at du får det rigtige tag, der lever op til dine ønsker og behov i forhold til udseende, holdbarhed, vedligehold og pris, men som samtidig også passer til din bygning.

Derfor tilbyder vi grundig og fyldestgørende rådgivning, så vi sammen kan sikre os, at du får den rigtige løsning, når du skal have lagt nyt tag på dit hus eller din erhvervsbygning.

Ud over udskiftning af betontag tilbyder vi blandt andet også foretage udskiftning af tegltag og udskiftning af eternittag.

Hvad koster et nyt betontag?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på lægning af betontag, som dog varierer alt afhængigt af dine individuelle ønsker. Kontakt os derfor gerne for at indhente et uforpligtende tilbud på udskiftning af betontag.​

Udover lægning af nyt tag, så foretager vi også montering af vinduer og udskiftning af tagrender.

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

tag2024_2 1 ambassadoer-2024-badge-lille

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vælg ydelse *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 61 46 12 33
​eller skriv en mail til kontakt@ostjysk-tagbyg.dk

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.