Nyt tegltag: En populær løsning
​blandt mange husejere​

Udskiftning af tegltag udføres af professionelle

Hos Østjysk Tagbyg ApS er vi blandt andet specialister inden for udskiftning af tegltag. Vores tømrer varetager alle former for tagopgaver for både private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Galten, men det kan også være i Skanderborg, Silkeborg, Aarhus, Randers eller i det øvrige Østjylland. Vi dækker et stort geografisk område og lægger således også gerne dit nye tag.

Få en tagbelægning der holder i op til 100 år - Få lagt et nyt tegltag

Når du vælger at få lagt et tegltag på din bygning, så kan du få et nyt tag, der kan holde i helt op til 100 år. Dette forudsætter dog, at forholdene på taget er de rigtige, herunder at både tagkonstruktion og undertag kan holde så længe.

Når du vælger at lade os varetage dit projekt med udskiftning af tegltag, så kan du altid forvente at få udført tagarbejde i højeste kvalitet, hvilket sikrer dig den bedst mulige holdbarhed.

Et tegltag passer ikke til alle huse

Tegltag er et utroligt populært valg blandt mange danske husejere. Tegl kommer i mange forskellige farver og udformninger, og mange drømmer eksempelvis om at få lagt et sortglaseret nyt tegltag på deres hus.

​Uanset hvad bør du dog være opmærksom på, at teglsten ikke passer til alle huse. Derfor står vi også til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen kan sikre os, at du får det rette tag på din bygning. Hvis et nyt tegltag ikke er den rigtige løsning for dig, kan du for eksempel vælge et betontag eller et eternittag i stedet for - Vi står klar til at hjælpe dig med udskiftningen af dit tag.

Hvad koster et nyt tegltag?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget et nyt tegltag koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor stort taget er
  • Om vi først skal tage det gamle tag ned
  • Hvilke forhold der gør sig gældende på din adresse
  • Om vi skal bygge en helt ny tagkonstruktion
  • Om vi skal lægge et nyt undertag

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på vores tagarbejde, så kontakt os gerne allerede i dag og indhent et uforpligtende tilbud på udskiftning af tegltag.

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

tag2024_2 1 ambassadoer-2024-badge-lille

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vælg ydelse *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 61 46 12 33
​eller skriv en mail til kontakt@ostjysk-tagbyg.dk

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.