Øvrige tømreropgaver

Et kvalitetsbevidst firma

Søger du et kvalitetsbevidst tagfirma, som yder professionel vejledning, så er Østjysk Tagbyg det rette valg. Vi har stor ekspertise og erfaring inden for tagarbejde og udfører mange forskellige former for tagløsninger. 

Vi tilbyder komplette tagløsninger, og vi kan hjælpe dig med at vælge mellem de mange muligheder der er, når der skal lægges nyt tag.

Østjysk Tagbyg leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – og arbejdet er altid færdigt til aftalte tid.

​Kontakt os for et tilbud

Vores tømrer sætter en ære i at være grundige og kvalitetsbevidste. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, der matcher lige netop dine ønsker og dit behov.

Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring i tømrerfaget, og står altid klar med et gratis og uforpligtende tilbud!

Kontakt os for at høre nærmere.​​

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

1

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.