Vi tilbyder montering af nye tagrender

Lad ikke utætte tagrender skade din ejendom

Hos Østjysk Tagbyg ved vi, hvor stor en betydning velfungerende og tætte tagrender har for tagets og husets sundhed helt generelt. Derfor tilbyder vi montering af nye tagrender, så du som kunde kan være sikker på, at tagrenderne på din ejendom altid fungerer, som de skal.

Vi kører ud til kunder i og omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers og Galten, og vi kommer også gerne ud til dig og ser på dine tagrender.

Det er ikke altid nødvendigt at skifte samtlige tagrender, fordi der en utæthed et enkelt sted. Det er ofte nok at udskifte den beskadigede sektion. Dette er naturligvis den billigste løsning.

Du kan også vælge at lade vores tømrer skifte alle tagrender. På den måde er du sikret et smukt og ensartet udseende på din ejendom og naturligvis nye og fejlfri tagrender. Skal du i forvejen have lavet et nyt tag, kan vi også hjælpe med at opsætte nye tagrender, så du får klaret det hele på en gang. 

Se de forskellige typer tagrender her

Vi monterer og leverer kun kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter. Det er din sikkerhed for gode tagrender og nedløbsrør. Du kan her se nogle af de typer tagrender, vi kan opsætte og levere os dig, når du ønsker montering af tagrender:

  • Tagrender i stål
  • ​Tagrender i aluminium
  • ​Tagrender i zink
  • ​Tagrender i kobber
  • ​Tagrender i plast

Kontakt os for en god pris på montering af nye tagrender

Vi har tagrender i alle prisklasser, fra plasttagrender, som er de billigste, til tagrender i kobber. Den dyreste tagrende er ikke nødvendigvis den bedste, for klimaforhold og andet kan gøre, at f.eks. kobber ikke vil kunne holde i dit område.

Men vi ved, hvad vi taler om, så giv os et kald – så finder vi ud af, hvilken løsning der passer bedst til netop din ejendom. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på montering af nye tagrender eller hvis du vil have lavet alt i ét hug, tilbyder vi også nyt tag og udskiftning af vinduer.

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

1

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.