Skal du have lagt nyt tag? Få en pris her!

Udskiftning af tag med komplette løsninger til private og erhverv

Taget er den mest udsatte del af huset. Det skal modstå sol, vind, regn og sne, og derfor er det vigtigt, at dit tag er holdbart og tæt. Alle tagbelægninger har en vis levetid, og på et tidspunkt vil det være nødvendigt med en udskiftning af dit tag.

Hos Østjysk Tagbyg har vi mange års erfaring med tagarbejde, som vi udfører for kunder i Galten, Silkeborg, Aarhus, Skanderborg, Randers og resten af Østjylland.

Vores tømrer ved, hvor vigtigt det er, at alt i tagets opbygning fra undertag til de sidste detaljer er udført korrekt for at få et godt og tæt tag, der holder i mange år. Derfor tilbyder vi komplette tagløsninger, hvor alt er med – helt ud til tagrenderne, der skal lede vandet sikkert væk fra dit nye og istandsatte tag.

Når du vælger os til din opgave, får du:

  • En holdbar totalløsning
  • Konkurrencedygtige priser på nyt tag
  • Grundig og fyldestgørende rådgivning
  • Et kvalitetsprodukt fra start til slut
  • Mødestabile og dygtige tagdækkere

Derfor er et nyt tag vigtigt

Taget er en vigtig del af en ejendoms udseende, og med et nyt tag får du ikke bare et smukkere hus eller en smukkere ejendom at se på. Et nyt tag giver også ejendommen et bedre energiregnskab og mulighed for at tænke nye løsninger ind i forbindelse med udskiftning af tag.

Det kan eksempelvis være udskiftning af vinduer samt ovenlysvinduer til værelserne øverst. Et tæt tag er nødvendigt for hele husets sundhed, og er dit tag ikke tæt eller isoleret godt nok, forsvinder varmen bogstaveligt talt op i den blå luft. Med en udskiftning af tag og eventuelt montering af vinduer vil du kunne se besparelser på varmeregningen fra dag et.

Beregn din pris på nyt tag

Hos Østjysk Tagbyg sætter vi en ære i at være grundige og kvalitetsbevidste. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, der matcher lige netop dine ønsker og dit behov.

Du kan dog også benytte dig af vores prisberegnere her på hjemmesiden, hvis du kunne tænke dig en pris på nyt tag. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken type tag, du ønsker at få lavet, og du kan klikke dig videre til vores prisberegnere herunder:

Kontakt os, hvis du søger en tagløsning, der holder, til en god pris.

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

tag2024_2 1 ambassadoer-2024-badge-lille

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vælg ydelse *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 61 46 12 33
​eller skriv en mail til kontakt@ostjysk-tagbyg.dk

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.