Er det tid til udskiftning
​af vinduer og døre?

Gør din ejendom flot og sikker med nye vinduer og døre

Ligesom taget, er vinduer og døre af afgørende betydning for det udtryk, din ejendom har. Du kan desuden spare mange penge på varmeregningen ved at udskifte dine gamle vinduer til moderne lavenergiruder.

Derfor tilbyder vi hos Østjysk Tagbyg udskiftning af vinduer og døre. Vi har mange års erfaring som tømrermestre og ved, hvor vigtigt det er, at montering af vinduer og døre sker korrekt. Når du bestiller udskiftning af vinduer og døre hos os, kan du derfor forvente:

  • Kvalitetsvinduer- og døre til en god pris
  • Arbejde udført med grundighed og i højeste kvalitet
  • Mødestabile og dygtige håndværkere
  • Aftalt arbejde leveret til aftalt tid

Vi kører mellem Galten, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Randers, men vi kommer også gerne forbi kunder fra det øvrige Østjylland.

Udskiftning af vinduer er en god investering

Vinduer er af stor betydning for, om en ejendom holder ordentligt på varmen. Er dine vinduer mere end 15 år gamle, så bør du overveje at hyre en professionel tømrer til montering af vinduer, der er mere moderne og af en bedre kvalitet.

​Ved at udskifte dine gamle vinduer sparer du mange penge på varmeregningen hvert år. I et hus af ældre dato kan helt op til 33 % af det årlige varmetab skyldes utætte eller dårligt isolerede vinduer.

Når du vælger at skifte til moderne energiruder, holder du ikke bare på varmen i boligen – du får også gratis varme fra vinduerne og ind i hjemmet, hver gang solen skinner på ruderne.

Udover at spare dig for mange penge på varmeregningen forbedrer nye vinduer og døre indeklimaet i din bolig eller din virksomhed ved at minimere kulde, træk, kondens og fugtdannelse, som i værste fald kan føre til skimmelsvamp.

Kontakt os og hør mere om vores priser på montering af vinduer

Hos Østjysk Ta​gbyg har vi masser af nye vinduer og døre på lager. Vi tilbyder montering af vinduer og døre samt vinduer efter mål.

Kontakt os i dag, hvis du går med planer om udskiftning af vinduer eller døre.

Hos os finder du de helt rigtige døre og vinduer, der passer til din bolig eller din virksomhed, hvad enten du er på udkig efter nye terrassedøre, en ny facadedør, en flot hoveddør eller noget helt fjerde.

Vi har altid et godt og uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre klar til dig. Kontakt os også gerne vil du har brug for råd og vejledning omkring udskiftning af tag og forskellige tagløsninger.

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

tag2024_2 1 ambassadoer-2024-badge-lille

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Vælg ydelse *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 61 46 12 33
​eller skriv en mail til kontakt@ostjysk-tagbyg.dk

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.