Betontag: Et holdbart tag
​designet til det danske vejr​

Taglægning i højeste kvalitet

Hvis det er blevet tid til at få lagt et nyt tag på huset eller erhvervsbygningen, så står vores tømrer hos Østjysk Tagbyg ApS klar til at udføre arbejdet. Vi er specialister inden for tagarbejde og udskiftning af tag, og vi kan blandt andet lægge et nyt betontag på din bygning. Vi sørger for en holdbar totalløsning i højeste kvalitet, og arbejdet bliver udført af vores mødestabile tagdækkere.

Vores virksomhed holder til i Galten. Herfra kører vi blandt andet ud til tagopgaver for både private og erhverv i Randers, Silkeborg, Skanderborg og omegn samt i hele det øvrige Østjylland. Skal vi også komme forbi dig?

5 fordele ved at vælge tagsten i beton

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et betontag eller et andet tagmateriale, såsom tegl eller eternit? Nedenfor har vi samlet en oversigt over 5 konkrete fordele ved at vælge et tag i beton:

  1. Du får et utroligt holdbart tag med en levetid på op til 50 år
  2. Du får et tag, der er produceret til de danske forhold og det danske vejr
  3. Du får et tag, der beholder sit udseende i rigtig mange år
  4. Du får et stærkt og naturligt tag
  5. Du får et nyt tag til en billig pris sammenlignet med for eksempel tegl​

Vi står klar med fyldestgørende rådgivning om valg af tagmateriale

Det er utroligt vigtigt for os, at du får det rigtige tag, der lever op til dine ønsker og behov i forhold til udseende, holdbarhed, vedligeholdelse og pris, men som samtidig også passer til din bygning. 

Derfor tilbyder vi grundig og fyldestgørende rådgivning, så vi sammen kan sikre os, at du får den rigtige løsning, når du skal have lagt nyt tag på dit hus eller din erhvervsbygning.

Ud over lægning af betontag tilbyder vi blandt andet også lægning af tegltag og eternittag.

Hvad koster et nyt betontag?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på lægning af betontag, som dog varierer alt afhængigt af individuelle ønsker og konkrete forhold på adressen. 

Kontakt os derfor gerne for at indhente et uforpligtende tilbud.​

Søger du et erfarent tømrerfirma med speciale i tagarbejde?

Hos Østjysk Tagbyg ApS får du kvalitet til tiden. Sjusk og halve løsninger er ikke en del af vores repertoire. Har du en opgave vi skal løse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi håber på at høre fra dig!

Anmeldelser

Skal kvaliteten være i top, så ring os op!

Drømmer du om at give din bolig en ansigtsløftning? Vi tilbyder smarte tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed.

Vi rådgiver gerne om materialevalg, da det er vigtigt at vælge en løsning, der også er brugbar langt ude i fremtiden. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

© 2021 Østjysk Tagbyg ApS. Alle rettigheder forbeholdes.